Opskrifter

Anita´s opskrifter

Broccoligratin
Fremgangsmåde:

Broccoli koges i letsaltet vand i 5 min. Bacon skæres i tern og steges på panden. Æblerne skæres i tern og steges med, når baconen er begyndt at tage farve.
Gratindejen laves ved at bringe en blanding af mel, væske og olie i kog under omrøring. Når blandingen koger røres godt igennem og derefter tilsættes 4 æggeblommer, en af gangen. Hviderne piskes stive og foldes i dejen. Tilsæt lidt slat og peber.
I et smurt fad hels med lige kanter lægges nu knapt halvdelen af dejen. Derefter lægges et lag broccoli og ovenpå det de stegte bacon og æblestykker. Resten af dejen lægges øverst.
Sæt fadet i ovnen ved 180 grader i ca 50 min.

Bliver man ikke mæt af ovenstående, kan der serveres råstegte kartofler til.


Antal personer: 2